Lidhje

Gazeta Tema rrezikon të mbyllet


Në Tiranë, gazeta "Tema", një nga gazetat e njohura për denoncimin e korrupsionit të qeveritarëve, rrezikon të mbyllet për shkak të prishjes së njëanëshme nga Ministria e Ekonomisë të kontratës 20-vjeçare për mjediset e shtypëshkronjes së saj. Drejtuesit e gazetës "Tema" pohojnë se kanë investuar sipas kontrates rreth 450 mijë euro në mjedisin e marrë me qera, dhe prishja e njëanëshme e kontratës është e padrejtë, dhe ka veçse motive politike, që lidhen me qendrimet editoriale të kësaj gazete.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG