Lidhje

Metodë e re operimi në shtyllën kurrizore


Një grup mjekësh në qëndrën mjekësore të universitetit Duke në Karolinën e veriut thotë se tani po u ofron pacientëve me dhimbje në shtyllën kurrizore një metodë të re kirurgjike për ndërrimin e diskut. Në këtë rast, kirurgu kryen një hapje shumë e vogël, pa prekur aspak fijet muskujve a ato nervore. Pas 3 orësh, pacienti hedh hapin e parë dhe pas 6 orësh del nga spitali

Më hollësisht, të martën në programin televiziv Ditari

XS
SM
MD
LG