Lidhje

Intervistë me botuesin e Temës, Mero Baze


Gazeta Tema, pra rrezikon që, që nga dita e nesërme(10 janar) të mos dalë më. Polica ka rrethuar mjedisin ku ndodhet objekti ku botohet gazeta, pas një vendimi të qeverisë të muajit dhjetor, që e shpall zonën si objekt të rëndësisë së veçantë dhe në mënyrë të njëanshme ndërpriste kontratën e qerasë me gazetën.

Botuesi i gazetës Mero Baze iu drejtua gjykatës, e cila vendosi të pezullojë urdhërin e Ministrisë së Ekonomisë deri në përfudim të procesit gjyqësor. Policia ka ndërhyrë mbrëmë dhe sot e ka vënë objektin nën kontrollin e saj. Gjate emisionit televiziv Ditari ne biseduam me botuesin e gazetës Tema, zotin Mero Baze. Për transparencë, po themi që në fillim që zoti Baze ka qënë korrespondent i Zërit të Amerikës në Shqipëri në vitet '90.

XS
SM
MD
LG