Lidhje

Kosovë: Forca e re sigurisë fillon së shpejti nga puna


Forca e re e sigurisë e Kosovës, që do të stërvitet nga NATO-ja pritet të fillojë të veprojë javën e ardhshme, pothuajse një vit pas shpalljes së pavarësisë. Autoritetet thonë se kjo forcë do të jetë shumëetnike dhe një nga zëvendësministrat do të jetë nga radhët e komunitetit serb.


XS
SM
MD
LG