Lidhje

Shkodër:Shtohet interesimi i fermerëve për kreditë bankare


Në Shqipëri, bankat vazhdojnë të ruajnë norma të larta interesi për kreditë bujqësore prandaj fermerët po i drejtohen Unionit Shqiptar të Kursim-Kredive për të financuar aktivitetin në zonat rurale. Unioni ka tani mbi 15 mijë kredi aktive në 13 rrethe dhe këto ditë, ai nënshkroi në Shkodër një marreveshje kreditimi me qeverinë spanjolle me vlerë 10 milion euro.

XS
SM
MD
LG