Lidhje

Përmeti dhe tradita e vreshtarisë në jug të Shqipërisë


Në qytetin e Përmetit, në jug të Shqipërisë, po rritet interesimi për rikthimin e traditave të zonës. Një prej këtyre traditave, që e ka bërë këtë qytet të njohur në Shqipëri, është prodhimi i verës. Disa kantina vere kanë nisur të shtojnë aftësinë përpunuese dhë të shtojnë interesimin e fermervë për tu marrë me vreshtari.

XS
SM
MD
LG