Lidhje

Paralajmërohet ardhja e vëzhguesve të OSBE/ODIHR


OSBE bëri të ditur se vëzhguesit e parë afatgjatë të saj për zgjedhjet e përgjithshme të Shqiperisë do të mbërrijnë në Tiranë më 15 mars. Zyrtarët vendorë dhe qendrore po merren ndërkaq me përgatitjen e kartave të identitetit, për të cilat ka ende komente kontradiktore.

XS
SM
MD
LG