Lidhje

Sejdiu, Thaçi shprehin mirënjohjen ndaj Shteteve të Bashkuara


Dy udhëheqësit e Kosovës, Presidenti Fatmir Sejdiu dhe kryeministri Hashim Thaçi falenderuan Sekretaren Amerikane të Shtetit për ndihmën që Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë treguar për vendin e tyre. Presidenti Sejdiu rikonformoi vendosmërinë e vendit të tij për ta bërë Kosovë një demokraci shumë etnike. Kryeministri Thaçi ritheksoi shpresat e Kosovës për të hyrë në FMN dhe Bankën Botërore.

XS
SM
MD
LG