Lidhje

Kirk Dauglas në "Before I Forget"


92 vjeçari, Kirk Dagllas, i është rikthyer skenës. Duke nisur nga e premtja, ai do të jetë katër herë në javë në skenën e teatrit që ka themeluar vetë , në Kaliforni, me programin ”Kirk Dagllas, Before I Forget”, ku do të performojë dhe do të rrëfejë histori nga jeta e tij personale dhe si aktor. Dagllas ka shkruar një numër të madh librash, ku përfshihen kujtimet e tij, të përmbledhura në librin ” The Ragman’s Son”, një librë kushtuar besimit me titull” Climbing the Mountain” etj.

XS
SM
MD
LG