Lidhje

Debate pozitë-opozitë në Shqipëri mbi leternjoftimet e reja


Në Shqipëri ambasadori i OSBE-së Robert Bosh u bëri sot thirrje qyetarëve shqiptarë që të pajisen sa më shpejt me letërnjoftimet e reja. Ndërkohë ky process vazhdon të jetë pjesë e debatit politik. Opozita flet për një process problematik dhe akuzon qeverinë se nuk po u përmbahet afateve të deklaruara prej saj. Por zëvendësministri i Brendshëm Ferdinand Poni tha se procesi është konsoliduar dhe zyrat e aplikimit mbulojnë mbi 75 përqind të popullsisë.

XS
SM
MD
LG