Lidhje

Procesi i aplikimit për kartat e identitetit në veri të Shqipërisë


Ne Veri te Shqiperise, procesi i aplikimit per kartat e identitetit duket me i veshtire, per shkak te infrastruktures se prapambetur, largesise se madhe te banesave nga qendrat e komunave si dhe niveli i larte te varferise, sidomos ne komunat e thella malore. Korrepondenti Pellumb Sulo njofton.

XS
SM
MD
LG