Lidhje

Procesi i aplikimit për kartat e identitetit në jug të Shqipërisë


Procesi i aplikimit për kartat e identitetit po ecën me ritme mjaft të ngadalta në Jug të Shqipërisë. Në disa zona të qarkut te Gjirokasters që përfshin edhe Tepelenen dhe Përmetin, ky proçes ende nuk ka nisur për shkak të problemeve teknike. Rajoni është mjaft i prekur nga emigracioni dhe kjo ndikon në numrin e ulët të aplikimeve. Zyrtarët shpresojnë që kthimi i emigrantëve për festën e Pashkëve Ortodokse të rrisë interesimin për pajisjen me kartat e identitetit. Korespondenti ynë Raimond Kola përgatiti kronikën.

XS
SM
MD
LG