Lidhje

Besimtarët ortodoksë në Shqipëri festojnë Pashkët


Besimtaret e krishtere shqiptare festuan sot pashket ortodokse. Ata u mblodhen ne objektet e tyre te kultit, duke shperndare mesazhet e ringjalljes se Krishtit, dhe duke uruar njeri-tjetrin.
Korrespondenti yne, Ilirian Agolli, njofton nga Tirana.
XS
SM
MD
LG