Lidhje

Personat me aftësi të kufizuara, kërkojnë më tepër kujdes


Të mbështetur nga Agjencia amerikane për zhvillim ndërkombëtar, USAID, përfaqësues të "Fondacionit shqiptar të personave me aftësi të kufizuara" u takuan në Shkodër, nga ku u bënë thirrje strukturave shtetërore dhe shoqërisë civile që, bashkarisht, të nxisin programe që garantojne respektimin e të drejtave të grave me aftësi të kufizuara. Megjithëse vitet e fundit është shtuar vëmendja ndaj kësaj shtrese në nevojë, përfaqesuesit e Fondacionit dhe vetë personat me aftësi të kufizuara, mendojnë se ka ende shumë për të bërë për integrimin e tyre.

XS
SM
MD
LG