Lidhje

Diplomatët komentojnë për zgjedhjet në Shqipëri


Përfaqësues të diplomacisë perëndimore u kërkuan sot institucioneve shqiptare që të forcojnë veprimtarinë e tyre në përputhje me integrimet euro-atlantike që po arrin vendi. Përfaqësues të OSBE, BE dhe SHBA morën pjesë në një takim ku u diskutua për zbatimin e ligjeve në Shqipëri, dhe për realizimin e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme, si një kriter për zhvillimin e demokracisë.

XS
SM
MD
LG