Lidhje

Maqedoni: Situata e lirisë së shtypit


Mjetet e informimit në Maqedoni jo rrallë u nënshtrohen trysnive nga ana e strukturave politike, ndërsa ato shpesh kontrollohen nga partitë në pushtet për shkak të gjendjes së vështirë ekonomike në të cilën janë gjendur gjatë gjithë këtyre viteve. Maqedonia ka një numër tepër të madh të radiostacioneve dhe gazetave.

XS
SM
MD
LG