Lidhje

Së shpejti në Ditar


Fotografi amerikan David Bërnet ka prezantuar një koleksion me fotografi të papara ndonjëherë të legjendës së muzikës rege, Bob Marli, në albumin dhe ekspozitën e tij të re me titull “Rebel në Shpirt: Një Portret Intim i Bob Marlit”. Si albumi, ashtu edhe ekspozita përfshijnë momente nga jeta e Bob Marlit që fotografi David Bërnet i ka bërë në banesën e artistit në vitin 1976 dhe në turneun me grupin e tij në Evropë një vit më pas. Së shpejti në Ditar do t'ju sjellim Bob Marlin përmes syrit të fotografit Bërnet.

XS
SM
MD
LG