Lidhje

SHBA i dhurojnë Maqedonisë pajisje teknologjike për policinë

  • Isak Ramadani
  • Shkup

Shtetet e Bashkuara i dhuruan autoriteteve policore dhe doganore të Maqedonisë pajisje teknologjike për zbulimin dhe pengimin e kontrabandës dhe aktiviteteve të tjera të paligjshme në kufijt e këtij vendi.

Pajisjet kapin vlerën prej 500 mijë dollarësh dhe ato kanë për qëllim kryesor zbulimin e armëve për shkatërrim në masë. Maqedonia konsiderohet si vend mund të bëhet transferimi i paligjshëm i këtij lloj armatimi.

Ambasadori amerikan në Shkup Philip Reeker tha se Maqedonia ka shënuar përparim në pengimin e këtyre aktiviteteve.//lk

XS
SM
MD
LG