Lidhje

Materialet e ricikluara në ndërtimtari


Dhjetëra vjet më parë do të kishte qënë e paimagjinueshme por recesioni global dhe shqetësimet për mjedisin po sjellin ndryshime rreth mënyrave se si po ndërtohen shtepitë e reja. Eshte fjala për futjen në përdorim të materialeve të ricikluara, materiale ndertimi që nxirren nga shtepitë e planifikuara për t’u shembur në vend që këto materiale të hidhen në mbeturina.

Te enjte në programin televiziv Ditari do të mësoni se si një kompani në shtetin Meriland po shfrytëzon riciklimin e materialeve të ndërtimit për të sjellë fitime ekonomike dhe njëkohësisht po ndikon tek ruajtja e pyejeve.

XS
SM
MD
LG