Lidhje

Ish të përndjekurit kërkojnë përfaqësim në zgjedhjet e qershorit


Në Shqipëri, ish të burgosurit dhe të përndjekurit politikë i bënë thirrje Partise Demokratike që të përfshijë anëtarë të shoqatës së tyre në listat e kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 28 qershorit. Në konferencën e tyre që u mbajt sot në Shkodër, një zyrtar i kësaj shoqate tha se qeveria e pas zgjedhjeve te qershorit duhet të punojë me seriozisht për integrimin e kësaj shtrese të vuajtur të shoqerisë shqiptare.

XS
SM
MD
LG