Lidhje

Leni Krevic, tani edhe aktor


Leni Kravitz, ka vendosur që të ekperimentojë dhe në gjini të tjera të artit. Ai ka interpretuar në një film, duke shpalosur kështu dhe talentin e tij në fushën e kinemasë. Për më tej ndiqni rubrikën tone kulturore të së dielës, në programin televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG