Lidhje

Kosovë: Strategji kombëtare për integrimin e kufijve


Qeveria e Kosovës ka miratuar strategjinë kombëtare për menaxhim të integruar të kufijve, si një nga parakushtet për integrim në strukturat euroatlantike dhe liberalizimin e vizave me Bashkimin Evropian. Por, mosnjohja e pavarësisë së Kosovë nga 5 vende të BE-së e përjashton për momentin Kosovën nga procesi i liberalizimit të vizave nga i cili do të përfitojnë një pjesë e fqinjëve të saj.

XS
SM
MD
LG