Lidhje

Fushata zgjedhore në Shqipëri, pa transparencë financiare


Partitë politike në Shqipëri ende nuk kanë bërë transparencën e financimeve të tyre për fushatën zgjedhore. Ndonëse fushata nis zyrtarisht nesër asnjë nga partitë apo koalicionet nuk ka publikuar sasinë dhe origjinën e parave që do të përdoren për fushatë.


XS
SM
MD
LG