Lidhje

Ecjet e gjata dhe sëmundjet e zemrës


Ecjet e gjata që ndihmojnë për djegien e kalorive mund të përmirësojnë faktorët që ndikojnë në sëmundjet e zemrës. Madje ecje të tilla, sipas studimit, rekomandohen edhe për personat që sapo kanë kaluar një sëmundje kardiake dhe janë në procesin e rehabilitimit apo rikthimit në jetën normale. Më hollësisht, të martën në emisionin televiziv Ditari

XS
SM
MD
LG