Lidhje

Shqipëri: Fushata zgjedhore, flasin kandidatët


Forcat politike në Shqipëri po zhvillojnë fushatën zgjedhore me shpejtësi në shumë qytete. Kandidatët po shpjegojnë projektet partiake si edhe aftesitë e tyre për t'i realizuar. Partitë kanë përfshirë në listën e kandidatëve shumë njerez te rinj, me ide moderne per reforma ekonomike, sociale dhe politike.

XS
SM
MD
LG