Lidhje

Intervistë me kryetarin e LDD-së, Nexhat Daci


Opozita në Kosovë i pret me entuziazëm zgjedhjet e ardhshme vendore të caktuara nga presidenti Sejdiiu për më 15 nëntor. Sipas kryetarit të partisë Lidhja Demokratike e Dardanisë, megjithëse kjo datë nuk do të jetë e favorshme për një pjesëmarrje të gjerë në votime të qytetarëve të Kosovës, opozita është e përgatitur për t'i fituar këto zgjedhje. Në një intervistë dhënë koleges Rudina Dervishi, zoti Nexhat Daci thotë se Kushtetuta e Kosovës nuk po respektohet nga institucionet dhe çështja e integrimit të pakicave mund të ishte zgjidhur në se qeveria do të kishte angazhuar më shumë opozitën në këtë proces

XS
SM
MD
LG