Lidhje

Durrës-Kukës-Morinë vlerësohet nga shqiptarët si "Rruga e Kombit"


Rruga e re automobilistike Durrës-Kukës-Morinë e cila u hap me datën 25 qershor, po tërheq çdo ditë e më shumë një numër në rritje të automjeteve dhe udhëtarëve, që lëvizin në drejtim të Kosovës dhe Shqipërisë. Korrepondenti yne Pëllumb Sulo udhëtoi nëpër këtë aks të rëndësishëm rrugor dhe përgatiti reportazhin.

XS
SM
MD
LG