Lidhje

Kosovë: Shtohet shqetësimi për  trafikun e qenieve njerëzore


Drejtues të organizatave për mbrojtjen e të drejtave të njeriut tërheqin vërejtjen se shkalla e trafikimit të qenieve njerëzore në Kosovë po shënon rritje. Një raport i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut flet për përmasa shqetësuese të trafikimit të femrave në Kosovë. Por sipas të dhënave të policisë, shkalla e trafikimit me qenie njerëzore këtë vit ka shënuar rënie të lehtë.

XS
SM
MD
LG