Lidhje

Viktimat e prostitucionit


Viktimat e trafikut të njerëzve kanë histori të dhimbëshme.

Një vajzë shqiptare tregon në një intervistë për Zërin e Amerikës se si u shfrytëzua nga rrjetet e rrezikshme të trafikantëve për prostitucion ndërsa tani kërkon strehë dhe një jetë të re.

Kronika na çon në Vlorë, dikur një ndër qendrat e trafikut kurse sot një pikë e rëndësishme turizmi ku, gjithsesi plagët njerëzore janë ende të hapura.

Intervistën mund ta ndiqni së shpejti në programin Ditari.

XS
SM
MD
LG