Lidhje

Hidrocentrali i Ashtës dhe ndikimi mbi mjedisin


Qendra Rajonale e Mjedisit organizoi në Shkodër një takim informues mbi ndikimet e pritshme në mjedis nga ndërtimi i hidrocentralit te Ashtës, që është edhe hidrocentrali i katërt mbi lumin Drin. Një grup ekspertësh kanë hartuar "Raportin e Vlerësimit të Ndikimeve në Mjedis" nga ndërtimi i Hidrocentralit te Ashtës.

XS
SM
MD
LG