Lidhje

EULEX publikon raportin 6-mujor rreth institucioneve të Kosovës

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Misioni i Bashkimit Evropian për Policinë dhe Drejtësinë, EULEX, ka publikuar sot raportin gjashtëmujor rreth punës së institucioneve të Kosovës në fushën e sundimit të ligjit. Në bazë të këtij raporti, EULEX-i rekomandon që Policia e Kosovës të hartojë një plan strategjik për krijimin e një strukture të mirëfilltë komanduese. Doganave të Kosovës u sugjerohet integrimi i tërësishëm me Policinë Kufitare dhe Zyrën e Prokurorit Publik, ndërsa për sistemin e drejtësisë parashihen reforma gjithëpërfshirëse.

XS
SM
MD
LG