Lidhje

Sistemi i adresave në Tiranë


Me zhvillimin e ndërtimeve në Shqipëri, sistemi postar i vendit përballet me një detyrë të vështirë: sistemimin e adresave të banesave dhe qytetarëve.

Zëri i Amerikës bisedoi në Tiranë me zyrtarë të postave dhe institucioneve të tjera për të diskutuar mbi këtë problem rreth të cilit qytetarët kanë vazhdimisht ankesa.

Një kronikë mbi sistemin e adresave në Tiranë mund ta ndiqni të mërkurën në Ditari, ora 18:00

XS
SM
MD
LG