Lidhje

Intervistë me pilotin Xhejms Berisha


Xhejms Berisha, piloti nga Kosova i cili ka ndërmarrë një mision për të bërë të njohur pavarësinë e Kosovës në Amerikën Latine, thotë se deri tani ka vizituar një numër vendesh por ende nuk e ka realizuar objektivin që i kishte vënë vetes për shkak të kostos së lartë të fluturimit.

Ai është kthyer në Shtetet e Bashkuara dhe të dielën do të intervistohet drejtpërdrejt në programin Ditari, në orën 18:00.

XS
SM
MD
LG