Lidhje

Prishtinë: Debat mbi marrëdhëniet Kosovë-Serbi


Përfaqësues politikë të Kosovës, thanë sot se vendosja e marrëdhënieve me Serbinë mund të ndodhë vetëm me njohjen e pavarësisë së vendit nga Beogradi i cili vazhdon ta kundërshtojë atë. Komentet pasuan idenë e ripërtërirë nga ish i dërguari i Bashkimit Evropian në bisedimet për statusin e Kosovës Stefan Lehne, sipas të cilit Kosova dhe Serbia mund të vendosin bashkëpunim në të gjitha fushat, njësoj sikundër kishin vepruar dy shtetet gjermane gjatë periudhës së luftës së ftohtë.

XS
SM
MD
LG