Lidhje

Energjia gjeotermale


Në vitet 70 dhe fillimin e viteve 80, qeveria amerikane financoi kërkime në shkallë të gjerë për energjinë gjeotermale.

Por kur çmimet e karburantit ranë, ra edhe entusiazmi i vendit për energji të ripërtëritshme.

Sot, shqetësimet për ndryshime klimatike dhe siguria energjitike ka sjellë përsëri në skenë enegjinë e brendëshme të tokës.

Për këtë temë do të flasim të enjten në programin Ditari, ora 18:00

XS
SM
MD
LG