Lidhje

Fillon punën Seminari i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare

  • Leonat Shehu

Në Prishtinë sot filloi punimet Seminari i 28-të ndërkombëtarë për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, ku një numër i konsiderueshëm i studiuesve nga vende të ndryshme po japin ndihmesën e tyre në fushën e Albanologjisë. Ndonëse i paraparë si një takim shkencor që në themelimin e tij më 1974, seminari ka vuajtur nga ndikimi i zhvillimeve politike.

XS
SM
MD
LG