Lidhje

Pajisje e re për diabetin


Organizata Botërore e Shëndetësisë llogarit se mbi 180 milionë vetë në botë vuajnë nga diabeti dhe kjo shifër mund të dyfishohet brenda 20 vjetësh.

Shumë diabetikë duhet të ndërpresin aktivitetin e përditshëm për të kontrolluar nivelin e gjakut disa herë në ditë por tani një pajisje e re u ka ofruar shpresë.

Për këtë temë do të flasim të martën në Ditari, rubrika "Mjekësi dhe shkencë", ora 18:00.

XS
SM
MD
LG