Lidhje

Shqipëri: Largohen mbetjet toksike nga Bajza


Ne stacionin hekurudhor nderkombetar te Bajzes, qe eshte edhe i vetmi i ketij lloji ne Shqiperi, ka nisur operacioni per largimin e me shume se 200 ton mbetjeve toksike, qe per me shume se 15 vite kane rrezikuar jeten dhe shendetin e banoreve te zones. Operacioni per largimin e mbetjeve toksike nga stacioni hekurudhor nderkombetar i Bajzes po realizohet me mbeshtetejen e PNUD-it dhe pritet te perfundoje mbrenda muajit shtator. Specialistet e mjedisit e kane identifikuar Bajzen si nje nder qendrat me te rrezikuara mjedisore ne Shqiperi.

XS
SM
MD
LG