Lidhje

Në Kosovë bie trafiku i qenieve njerëzore


Policia e Kosoves tha sot se eshte shenuar renie e shkalles se trafikut te qenieve njerezore. Por policia terheq verejtjen se po shtohet numri i personave te perfshire ne prostitucion dhe atyre qe po e mundesojne nje veprimtari te tille.

XS
SM
MD
LG