Lidhje

Seminari ndërkombëtar i gjuhës, letërsisë dhe kulturës shqiptare


Në Kosovë po zhvillon punimet Seminari i 28-të ndërkombëtarë për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, në të cilin marrin pjesë rreth 100 studiues nga vende të ndryshme të botës. Seminari i cili është themeluar në vitin 1974, nuk ka ndryshuar shumë në formatin e tij, por sipas pjesëmarrësve, gjatë kësaj kohe, kanë ndryshuar shumë rrethanat e zhvillimit të punimeve të tij.

XS
SM
MD
LG