Lidhje

Kosova: Nuk do ta mbështesim protokollin Eulex-Serbi


Në Kosovë, udhëheqësit e institucioneve përsëritën qëndrimin se nuk do të mbështesin protokollin për bashkëpunim policor të EULEX-it me Serbinë, por u zotuan për vazhdimin e bashkëpunimit të ngushtë me praninë civile ndërkombëtare në Kosovë. Komentet e tyre pasuan mbështetjen që i dha Bashkimi Evropian misionit të tij për nënshkrimin e siç thuhet, aranzhimeve teknike me Serbinë në funksion të luftës kundër krimit të organizuar dhe veprimtarive të tjera të paligjshme.

XS
SM
MD
LG