Lidhje

Marrëveshje mes qeverisë së Kosovës dhe Komisionit Evropian


Në Kosovë, Komisioni Evropian dhe qeveria nënshkruan një marrëveshje në kuadër të instrumentit të para anëtarësimit në Bashkimin Evropian, nëpërmjet së cilës Kosova përfiton një mbështetje prej 104 milion eurosh. Zyrtarë të Komisionit Evropian thanë se kjo ndihmë synon përmirësimin e jetës së qytetarëve të Kosoves.

XS
SM
MD
LG