Lidhje

NATO: FSK do plotësojnë boshllëkun e sigurisë në Kosovë


Drejtuesit e Komitetit ushtarak të NATO-s thanë sot në Prishtinë se boshllëku i sigurisë që mund të krijohet me shkurtimin e trupave të Aleancës veri atlantike, do të përmbushet nga mekanizmat vendas të sigurisë, përfshirë edhe Forcën e Sigurisë së Kosovës. Gjatë një vizite që bënë sot në Kosovë, ata thanë se NATO-ja mbetet e përkushtuar ndaj Kosovës dhe nuk do të marrë asnjë vendim që do të dëmtonte sigurinë e saj.//lk

XS
SM
MD
LG