Lidhje

Reportazh nga Bulqiza


Në minierën e kromit në Bulqizë me 700 punëtorë, po shpohet një pus i ri sepse është zbuluar një rezervë prej afro 1,8 milionë ton mineral.

Por nga ana tjetër, punëtorët kërkojnë miratimin e statusit te mintatorit, dhe uljen e moshës së pensionit për këtë profesion të vështirë.

Një reportazh nga Bulqiza do ta ndiqni të enjten në Ditari, ora 18:00.

XS
SM
MD
LG