Lidhje

Reforma dhe problematika e sistemit shëndetësor në Shqipëri


Midis shumë problemeve të tjera, sistemi mjekësor i Shqipërisë vuan edhe nga vështirësitë e sigurimeve shëndetësore. Specialistët pohojnë se këto sigurime nuk funksionojnë si një skemë e mbyllur, duke u paguar nga qytetarët dhe të kthehen po tek qytetarët. Po ashtu ata qe paguajne sigurime nuk mund të dallohen ende nga ata që nuk paguajnë.

XS
SM
MD
LG