Lidhje

Intervistë me kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës


Në Kosovë, kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura, Haxhi Arifi tha në një bisedë për Zërin e Amerikës se gjendja sociale është shumë e vështirë, ndërsa procesi i privatizimit ka dështuar të ndikojë në rimëkëmbjen ekonomike të vendit. Zoti Arifi, thotë se në vend mungon dialogu social që do të ndihmonte zgjidhjen e shumë problemeve ne vendin me shkallë të lartë të papunësisë dhe rrjedhimisht edhe varfërisë.

XS
SM
MD
LG