Lidhje

Bashkimi Europian pas Lisbonës


Në Uashington, Instituti Brukings organizoi një diskutim me ekspertë nga Shtetet e Bashkuara dhe vendet evropiane mbi perspektivën e Bashkimit Europian pas ratifikimit të Traktatit të Lisbonës. Kronikën mund ta ndiqni së shpejti në programin tonë Ditari.

XS
SM
MD
LG