Lidhje

Një histori suksesi në Nju Jork


Vëllezërit Lekë dhe Pashko Gojçaj të cilët jetojnë në shtetin e Nju Jorkut, po përpiqen të vendosin një shtatore të Nënë Terezës në Kombet e Bashkuara.

Njëri prej tyre, Leka, tregon për Zërin e Amerikës se si e arritën ata suksesin në këtë vend dhe përse përpiqen me kaq zell të ruajnë traditat shqiptare. Materialin mund ta ndiqni të shtunën në Ditari.

XS
SM
MD
LG