Lidhje

Sigurimet shëndetësore në Kosovë

  • Leonat Shehu
  • Prishtinë

Problemet me sigurimet shëndetësore janë rrjedhojë edhe e mungesës së infrastrukturës ligjore. Përfaqësues të shtetit, sindikatave e organizatave humanitare, por dhe qytetarë të thjeshtë të Kosovës, kanë ndarë me Zërin e Amerikës, mendimet dhe opinionet e tyre rreth gjendjes së sigurimit shëndetësor në vend.

XS
SM
MD
LG