Lidhje

Prishtina reagon mbi raportin e pritshëm të BE-së


Komisioni Evropian pritet të publikojë zyrtarisht të mërkurën raportin e tij për Kosovën. Por, pjesë të tij tashmë janë publikuar në mjetet e informimit, duke nxitur reagime nga më të ndryshmet. Qeveria e vendit thotë se do të shqyrtojë me kujdes raportin, që sipas saj, ka mjaft vlerësime pozitive, ndërsa opozita shprehet e shqetësuar me vlerësimet negative, sidomos lidhur me, siç thuhe,t shkallën e lartë të korrupsionit dhe ndërhyrjet politike në ndërmarrje publike dhe në media.

XS
SM
MD
LG